Wajah Baru

Askm...

To all my dearest frienzy Lina, Yati n Eis..Sorry without permission aku dah delete blog playlist kampungpisang coz i dont think that the list song will be use again..Aku pun dah x ade hati nak jd DJ..

Kat cni aku pun tuka layout blog ni sbb da lame sgt..Bosan tgk walopon kite da xbrpe nk update blog ni..

Psl channel aku undur diri terus..Password channel ade kn kt korg..aku pun xpasti sama ada channel kita wujud lg or x..Nick aku and sume xs aku pun mgkin dah xde...so aku surrender disini utk dunia fantasi yg byk mengajar kita sikit sbyk lah kan..FANTASI VS REALITI..dunia realiti is more challenging..

So hope kita dpt fokus k...Thats all...If sape2 nk update citer msg2 jgn segan silu k..

~Nanie~

2 comments:

manjegurlz said...

hhehehe..
thanks nani sbb rajin mnukar n menghupdate..
biarla kgpisang ni jd kngn kite sume
aku pn dh xde hati lg nk masok mirc tuh..
so..biar jela cenel kite tuh..
hehehehe...
papepon..
op tetap di hati ma...
last2..xsmpi kawen kite mgadap bnd ni kan..her

~Nani3@InTaN~ said...

aah..tayah la bnde ni..lupekan jek sume for this time..focus..hehe

Copyright © ZombiezZ